stressad

dålig uppdatering , i know ! men jag har hat väldigt stressigt på senase tiden, senaste månaden ! skolan framförallt som men nu också valborg som krånglar. Matteprov i måndags gick dåligt satt kvar en timme sist! sen idag fysikprov som jag också satt kvar bland dom sista denna gång och i en timme ! gick uruselt . Jag har haft för mycket på hjärnan så jag kan inte konsentrera mig. Mitt liv går fortfarande som en kalender, och idag hade vi fysikprov men de är också våran sista dag i skolan på 2 ½ veckor jippie. För vi ska på prao, och jag ska praoa på mat & småprat. De var ungefär mitt sistahands val men vadå jag börjar 10 och slutar 4 + en timmes lunch. Så de ska bli skönt att slippa all stress och press tänkte jag men nej , hem fick man 20 böcker -.- (överdrift) men
 -       spanska som vi ska skriva om praoen
-        svenska och bild som har samarbetat med en stor redovisning på 10-15 min om praoen och man ska stå helt själv inför hela klassen , alla lärare(typ) och rektorerna! man ska skriva prao-dagbok och göra en planch med bilder och text ( som man ska rita helt själv inkl bilderna)
-       matte, för efter praoen osv så ska vi ha ett stort matteprov med alla kapitlen som vi har gjort de här året, 7 kapitel !
-      engelska, vi ska ha ett engelskaprov veckan efter praoen typ om historien.
Ja de var nog de, om jag kom ihåg rätt, så ingen vila för mig inte. Slutar 4 kommer hem vid halv 5 på dagarna och pluggar resten av tiden, låter de inte härligt ? haha.
I tisdags så var jag hos pappa hela dagen/kvällen och åt , pluggade  och var -"barnvakt" år adam. Jag vet inte han är 8 år ska man kalla de barnvakt då (?) hm..kluring.
Efter som de känns som mitt liv fortfarande går som i en fullsmockad kalender så är de svårt att slappna av även nu när jag inte har något att göra. Förutom att imorgon så åker snällaste och bästa jenny med mig till västerås för att köpa kläder tills kvälln då tanken är att grilla hos sara sen till madde. Men vi får se hur det blir.
Inget mer att skriva tror jag, jaja nu är de en sak avklarad i min livkalender. Dags för nästa som är ut med hunden , tänkte iallaall gå en halvtimme. En bild får ni på min lillebror adam som aldrig har varit med på min blogg, fråga mig inte varför hihi. En otroligt snygg blev de också, haha hittade ingen annan. Jag får tracka honom med att ta bilder på honom så jag har.
Juste har ni sett min "nya" reklam som går nu , speade in den för länge sen men den spelas nu. Och som vanligt så ser jag den sist ! surt...


adam


josefina

heidi och spencer gifter sig..

Heidi Montag och Spencer Pratt gifter sig.. IGEN ! Jag är ett troget the hills och the city fan. Men spencer har jag då aldrig gillat, men heidi kan man bli finare (?) och kolla klänningen!







josefina

helgen i bilder

påväg hem från avesta
påväg hem från avesta
thaa hair, finns inga bra bilder på de.
hos jenny
hos jenny

fler bilder kommer! på mitt troligt gula hår, men nu måste jag -->




josefina

kort inlägg

Fredag ch jag passar på att skriva nu eftersom jag är väldigt dålig på att uppdatera på helgerna. Jag orkar egentligen inte göra de nu men ändå. Idag var de inte mycket som hände, de positiva var att de ä bestämt att jag får vg i slöjd nu , yeey. och de negativa är att jag är så jävla trött. när jag kom hem efterskolan så la jag mig ute och solade faktiskt huur skönt som helst, och precis är jag typ hade somnat så får min hund damp och väcker mig. Då var de full gång, middag, GÅ och hämta lillebror och nu sitter jag här. Jag ska göra korkskruvar i mitt hår, av ingen som helst anledning. Med platttång och kolla om jag kan. Sen ikväll så ska jag nog träffa madde och jenny. Vad vi ska göra vet jag inte , hoppas på något mys, hihi.
Imorgon blir det åka och kolla på sommarstuga tidigt på morgonen vid halv 11, och på kvällen blir det nog hem till jenny och grilla, bada i hennes skööna pool. Nu orkar jag inte längre, vi får väl se om jag uppdaterar imorgon,
njut av det härliga vädret, vi får väl se hur länge det varar i enköping och sverige.






josefina

moppedagen

Idag var de  uhuset för moppedagen som gällde. Så vid nio var vi på uhuset, Där var vi med örsundsbro-skolan, har aldrig träffat människorna men aa. Det var 4 stationer, vi började med att prata med polisen om någonting, sen pratade vi med en handikappad som satt i rullstol och hamnade där pga en cykelolycka. Han körde in i en lastbil och hade inte hjälm, hade han haft hjälm så kanske han inte hade blivit handikappad och legat i koma i 1 år. De var väldigt sorligt att se när han berättade, sen fick vi gå till någon och lära sig om mopeder, hur man ska göra när man köper en osv..hur trååkigt som helst.  Lunch, pastasallad sen  fick vi kolla på 2 filmer och varav ena handlade om 3 ungdomar som hade druckit lite och åkte moppe ( skjutsade 3 på 1 moppe), och 2 dog, mia 15 år och martin 17 år. Hur sorligt som helst och jag höll på att börja gråta. Och en annan film som var hemsk, och hela filmen var snuttar av bilolyckor och hur människorna ser ut sen alldelens blodiga. åh jag kollade knappt. Vi slutade där nere klockan 1 och skönt att sluta tidigt tänkte vi men nej, de var bara tillbaka till skolan för 1 lektion till -.-
Sluta 20 i 3, hem, ut med hunden, göra smoothie till mig med jorgubbar, blåbär och banan och te syster banan och hallon. Nu är klockan 20 i 5 och jag är helt slut, kanske ska jobba lite matte uppgifter om jag orkar. Och ikväll ska jag nog hem till pappa och käka våfflor.



josefina

show us that ass...

Idag är det onsdag, och jag ska egentligen börja 10 över 8 te 20 i 4. Men vi slapp sista lektionen så jag slutade 10 i 3, men tro inte att jag slipper jobba för det , nej en uppgift fick i ta hem. Som jag tyckte var svår, kan berott på att jag var väldigt trött. I skolan så var det först "förhör" i spanska, som gick si så där. Sen var det redovisning i fysik, jag och anton och jag har typ fattat hälften av vad vi har skrivit. Anton som är så jävla bra på att redovisa, sänkte ju ner mig, men vi fick bra betyg ändå eller farah kom fram och sa det (y) tummen upp för det. Sen var det uppvisning av våran teater om celterna, som var as bra. Och mer än G-nivå. men sekunden innan hände en liten accident. Malin stod med ryggen emot hela klassen, och sandra drar boksavligen ner malins byxor så alla kunde se hennes lilla ass. Hur ni tror att teatern gick sen var ju annat...Malin garvade i hela teatern och kunde knappt säga någon replik alls. Haha, men vi fick bra respons ändå av anna och klassen som skrattade för fulla muggar.
På lunchen eller studietiden innan så åkte jag, madde och ida hem till ida. Där gjorde vi bakon och makaroner, supergott! Jag har inte mycket mer att säga om idag, Imorgon iallafall så är det "moppedag". Och vi ska vara på aktivitetshuset klockan  kvart i 9, vem vet, vi kanske syns där (?)
Och jag får panik att jag är så satans vit ! och jag skämtar inte..så jag har väldigt mycket panikkänslor och måste sola! så jag ska åka och sola ikväll ! 1 timme borde behövas......

har mitt hår blivit långt eller vadå ? :)


dagens outfit



josefina

skola,skola och skola

Tisdag och lill fredag.  Idag har det inte hänt så mycket först hade vi "skäpa upp dag" hela skolan städar hela skolan. Skönt för vi slapp vissa lektioner. Kemi prov hade vi idag så varje ledig sekund pluggade man till de. Som gick sådär, de var typ 5 sidor. Och hur svårt som helst så vi får se hur det gick. På engelskan idag så hade jag och malin sånt där skratt anfall, jag skrattade så jag fick ont i magen och började grina. Härligt, nu lever vi längre :)
Ni får lite bilder från grupp arbetet i engelskan inte många men ändå. Sen hade typ ida, malin och madde "fotar dag" dom tog kort överallt närsomhelst, närbilder, när man inte är berädd. och jag hade typ inge smink en tjocktröja och håret vill vi inte ens snacka om. Så det kändes ju bra (?) nej.
Nu har jag skrivit klart träningsdagboken tror jag, blev 3 sidor och skulle varit inlämnat igår..oops. Jag skickar det idag på jimmies mejl istället. Sen har vi imorgon redovisning i fysik, jag och anton ska prata om kärnkraftverk.  Och imorgon så har vi också teater uppvisning om kelterna när dom kom till england -.- suck finns ingen chans att vila för mig nej. Frågan är om jag ska laga mat ikväll också för hemkunskapen. Och så vill jag sola, så jag får hitta någon att sola med, jag är vit som en isbjörn (jag tror att glassen igår smittade av sig). 
Nej här kan jag inte sitta längre.

malinmarcus



josefina

20 april

jag har fått bloggtorka. Eller jag har typ ingenting att skriva om känns det som, nu ska jag plugga kemi. Har kemi prov imorgon och jag kan hm...ungefär...INGENTING ! och jag får panik. De blir plugga hela kvällen. Sen måste jag skriva rent träningsdagboken. Idag hade vi också "multiplikationstabellerna" helt oförberett. Och ja jag kan inte multiplikationstabellerna än. Jag har alltid haft svårt med det, men skäms på mig. Snart är det valborg, och antingen ska vi vara hos madde som är alone in thaaa house, eller sara som också är aloooone och partaa. Vad ska du göra på valborg ?
Nu sitter jag här och äter ben&jerry's baked alaska. Den var god faktiskt, rekommenderar för dem som gillar vitchoklad. Ikväll är det också Tonårsliv på 1;an klockan halv 10 tror jag att det var, de ska jag nog försöka hinna med och kolla på. Nu byter jag ämne hela tiden, men jag har hittat en mobil som jag vill ha, hittat för etttag sen, men den är ganska dyr så jag måste spara. Den heter c905, vad tycks ?




josefina

fredag, tivoli och magont

Fredag är bra dagar och idag var det dessutom tivoli ett stort ´+ till det. På bilden visade vi upp våra reklamfilmer som vi har gjort. Jag, joel, madde och plask har gjort choklad som vi har döpt Qrispy Jamo . J för joel och josefin, A för alex, M för madeleine och O för joel och josefin. Fråga oss inte, förpackningen är rosa och gul. Reklamfilmen är ganska bra, fast våra bloopers är bättre. Henrik, jonas och marcus osv. deras var ju inte så rolig? Henrik hade klätt ut sig till en total nörd, och han kan ha vart den roligaste alltså, fyfan vad kul. Sen efter lunchen så blev jag matförgiftad sällan. Skolans mat gör att jag får hur ont i magen som helst. åh kan dom göra något rätt, jag lovar de är anki. Hata anki, och för er som inte vet vem anki är så är det den värsta mattanten ni någonsin kan tänka er. Hon har skällt på mig över hela matsalen engång, tillochmed när dom gamla niorna gick i våran skola! pinsamt eller vad, bara för att jag tog krydda på mackan.Hon är störd i huvudet, och har ingen annat liv än våran matsal. Hon sover typ kvar i matsalen på nätterna. Så iallafall så sitter jag här efter att ha kommit hem från tivolit. Var där med jenny, elvira , madde och minea. Det var svinkallt och helt enkelt värdelöst.Men vilka ska dit imorgon ? :)
iallafall så nu sitter jag här, iskall och hur ont i magen som helst. Ska ta tablett och lägga mig i sängen med 10 täcken.
nattinatti




josefina

djungel george


torsdag

Hemkunskaps redovisningen gick bra idag. Vi fick stressa lite för vi skulle göra skol os (?), Joel bjöd på drakfrukt , jag har aldrig smakat det förut, de var gott. smakade som en blandning av kiwi och melon. Sen var de en bit kvar, så frågade joel vem som ville ha den. Jag ba; ge den till stina , så får du extra poäng ;)  Stina: jo de var bra.
hahaha, hon lever verkligen i sin egna värld. Vi hade iallafall skol os, och de gick väl sisådär vi får se. Våran klass kommer alltid sist, ch vinner deffenitivt aldrig haha. Idag ska jag träna halv 6 - halv 7 core. För träningsdagboken. Jag orkar verkligen inte, mina ben är heelt slut. Men se de så här, de är den här veckan och det är 4 dagar kvar. Då orkar man (..eller inte).  Efter träning blir de nog hem till papa en stund. Åker till han imorgon och är där över helgen förövrigt. Jag har ingenting mer att skriva. Det är tivoli i helgen också, ska du dit ?
På tal om annat, hur snygg är inte hugo ! jag smälter...

hugo rosas


josefina

prao

Idag slapp vi sista lektionen, skönt. Så vi slutade 10 i 3 istället för 20 i 4 . Jag har fått panik om praoen. Jag valde kryddgården. Hur dum i huvudet får jag vara? Varför valde jag det , åh jag blir så sur. Så jag gick till syv och sa som det var och fick byta. Efter skolan drog jag ner till stan och kollade på mat och småprat om jag fick praoa där och det fick jag. Nu känns det bra, fick tiderna 10 -16.00 . precis samma arbetstider som madde också, så jag får sällskap. Och bonusen är att de går bussar i perfekt tid. Nog med det, Nu måste jag verkligen plugga hemkunskap, imorgon har jag en jättestor betygsättande redovisning. Som jag skakar av skräck av. Helt själv ska man redovisa i 10 min, och jag ska prata om vegetarianer. önska mig lycka till ..

missa inte greys anatomy kl  9 på 5;an




josefina


bakning

Idag var den första skoldagen, gick ganska bra faktiskt. De var inte så jobbigt som jag trodde. Efter skolan så blev jag hur sugen sm helst på att baka. När jag kommer hem drar jag igång med en äppelpaj och sockerkaka. Sjukt gott. ch bra för hemkunskapen. Jag har tyvärr typ inget att skriva idag, mina ord är slut. Nu ska jag iallafall skriva in i boken att jag har bakat. Sen ska jag nog springa ikväll till tränngsdagboken , jag ska dock springa på maskinen. Sen ikväll blir det efter springningen dubbel avsnitt av desprete housewives. Så det blir mys.
Mali och jag ritade på msn , så fick jag detta. hur gulligt som helst och jag blir så glad, malin betyder sjukt mycket för mig. tack för allt gumman.



josefina


söndag

idag blev man väckt 10 ! måste upp tidigt eftersom jag sover på dagarna och är vaken på nätterna, så nu gäller det att ställa om. Klockan halv 2 åkte vi och käk påsklunch hos baba och deda. Ja jag kan inte stava deras namn så de får bli smeknamnen. Maten och efterätten var så god så jag har ont i magen, men alla blev så trötta efter vi har ätit vem vet hon kanske hade i sömnmedel, haha. Jag kom hem nyss och klockan 7 ska jag vara nere på stan och kolla på gert fylking och robert aschberg. Jag var där igår och kollade när robert tävlade med grävaskin också.
Igår fick jag klarbesked att de inte blir någon resa till paris för mindel, men jag ger inte upp hoppet !
Och är de bara jag som känner att blondinbella alltid åker bort nu, hm, hon tjäna ju så mycket på sin blogg. Jag är avis. Och i sommar så kommer troligen jag inte att åka utomlands, jag åker alltid någonstans varenda år. Men vi håller på och kollar på sommarstuga och så kommer vi nog åka typ till skara sommarland eller något sånt. Eftersom vi ska troligen till USA nästa år. Men jag vill åka utomlands nu, aja jag ska gå och käka min glass nu och gå ut en stund.
Vem vet, vi kanske syns på stan ikväll .

bild sen jag åkte till bulgarien,

josefina


lördag

jag orkar inte berätta om dagen, men nu är det kväll och jag drar till ida, om du vill nått så riiing ,

puss
ida och jag

josefina

ännu en sömnlös natt..

Ännu en sömnlös natt, de börjar bli tröttsamt.. Med ingen sömn på natten ringer klockan på 11, jag går upp , gör en sur/vitaminrik smootie..så jag får någolunda energi. Fixar mig och vid 12 hämtar pappa mig, och vi åker till farmor. Hos farmor är alla där (kusiner och fastrar) vi käkar påsklunch, jag vräker i mig eftersom jag är så hungrig. Efter maten går vi till farfar's grav, sedan staden där väntar vi på farmor, käkar glass, jag går även och snackar lite med emilia och bella , efter drar vi vidare till farmor enstund, ut till björk, hem, äta, ida kommer till mig, fixar oss, möter malin, hem till jenny. Väl vid jenny gör vi faktiskt typ..ingenting ! alla var super lama, de vi gjorde var typ spela sanning och konsekvens. Våran hunger tar över och jag, ida och malin drar hem. De var planerat att jag skulle sova hos malin med ida. men dumihuvudet som jag är så åker jag hem och sover istället, eftersom jag var så himlans trött pågrundav den sömnlösa natten och fullsmäckade dagen jag har haft. Nu sitter jag hemma och klockan har precis passerat halv 12 ! och de är liksom fredag, jisus. Men de blir troligen att jag ska träffa ida och malin imorgon, happyface på det, nu blev jag glad igen. Om jag inte blir tvingd att käka middag hos mina kusiner, men jag kanske hinner ändå. Vi får se helt enkelt, jag hoppas iallafall att jag kan få spendera min natt men malin och ida imorgon, för sen är det skola på tisdag -.-
ni får bilder idag, enjoy
outfit lillkusin olle
jag och agnes 

josefina

dimma

Jag måste bara berätta om min lilla roadtrip till coop, jag madde och jenny skulle åka till coop 20 min innan dom stänger. Vi hoppar på cyklarna, inga konstigheter.  Lite innan pilotbacken märkte jag att det var lite dimma ute, och får ut mig nått med: åh nej jag hatar dimma. Inte mycket mer med det, sen väl i pilotbacken så ser jag att de blir mer och mer dimma, jag blir räddare och räddare. Jag saktar ner med madde som inte vill cykla snabbt. Jenny är en bit framför redan då. Vi fortsätter och åka och åka. Madde's rädsla har blivit grodor/paddor som de nu börjar bli gott om. Hon skriker var och varannan sekund efter grodor, och jag livrädd försöker fokusera att cykla.  Ju längre ner vi kommer desstu mindre ser jag, och dessto mer dimma blir det, när vi ändå är i farten så var de fullmåne. Värsta skräcknatten. Jenny drar och nu ser vi inte henne mer. I panik så kände jag att jag var tvungen att ringa någon som inte är så rädd, jag får upp ida och ringer henne. snackar lite för att inte fokusera på dimman. Madde är lite längre fram än mig och de tar stopp för mig, jag ser knappt ingenting och är livrädd. Jag stannar plötsligt. Madde kan inte stanna eftersom hon är rädd för grodorna. Tillslut stannar hon. och jag säger att jag verkligen inte kan fortsätta, de blev bara mer och mer dimma. Jag brister ut i tårar och skakar och vet inte vad jag ska göra. Vid de laget har jag iallafall bestämt mig att jag kan inte cykla mer och prongt måste åka hem. Madde ringer jenny som är på coop och säger att vi vänder. Jag cyklar hemåt och vi väntar på jenny ovanför pilotbacken där vi senare fick besked att hon hade dragit till wictor.
De är inte förrns nu jag har upptäckt hur rädd jag är för dimma och att inte se. När vi en gång va med klassen på en rökbuss så fick jag lov att gå ut förre alla andra ( en annan väg också) för att jag fick panik. Jag är livrädd för dimma helt enkelt och det känns fruktansvärt jobbigt. Men härdanefter när de är dimma, ska jag inte gå ett fotsteg ifrån dörren.



josefina


björnbröder



josefina

vill ha

liten den av vad jag vill ha just nu..


josefina


onsdag

Idag har det absolut inte hänt något, jenny och jag vaknade vid typ halv 1, käka frukost , gick ut med milla och jenny gick hem då. Idag har det verkligen varit en slappdag för mindel. nötit sönder tvn, datan och ben&jerry's. Känner att jag börjar bli förkyld och det känns verkligen inte bra, nu på kvällen så kände jag verkligen för att gå långpromenad med mig själv och millan, men nej precis när vi skulle stiga ur dörren så ser jag att det spö regnar. Vi får vänta och se iall att de slutar så får vi gå då, för jag behöver komma bort, i musiken och min egna värld enstund.
Jag kan också inte förstå mig på jag vill inte peka ut någon speciell person, men jag kom och tänka på idag. Varför vill man bara vara 2 st (?) kommer ni ihåg när man var liten och hade en period där man skulle alltid vara 2, de gick inte att vara mer. Hur sjukt som helst och jag får damp på dom som håller på så nu, och de är många. Varför kan man inte vara flera stycken för? åh nej jag blir så sur bara av att ta upp det, och om jag väl är igång så kan jag snacka om det förevigt så jag slutar nu. Ni får bilder på mitt krulliga hår, och har jag det utsläppt så ser jag ut som trollmor, och på bilderna har jag absolut inge smink. and i don't give a shit. Nu funderar jag faktiskt att lägga mig i ett bad istället och först springa lite på maskinen, sen fixa naglarna. hm..fast jag har ont i halsen men de skiter jag i, jag gör nog det istället och när jag ligger ibadet kan jag passa på att läsa läxor. Juste blondinbella skulle lägga in tips idag om hur man kan plugga, de ska jag verkligen läsa. För sånna tips är precis vad jag behöver.
Ikväll är det greys missa inte , klockan 9 på kanal 5.
 


josefina

en tisdag

Sitter med ponny och garvar, idag har det inte hänt mycket alls, madde och jenny typ bara.  Vi har krusat håret, och för att jag är så skön så får ni så snygga bilder..om du vill träffa oss så ikväll så hör av dig :) ps. är de bara jag som känner att jag börjar få långt hår ? :D
 puss
jag och jenny i söndags

jag , jenny och theo

josefina

6 april

nu sitter jag här och har precis kommit hem, från att varit å handlat. Idag så har jag varit borta hela dagen och kollat på sommarstuga. Den var rätt såfin, sjötomt. men huset måste renoveras. Åkte och käka efter det, har inte umgåtts med min familj så de var mysigt. Hela dagen har jag varit sugen på att smälla i mig massor med onyttigt och gå upp 20 kilo. Så nu ska jag tjocka mig med Ben och Jerriy's, mumsigt. Blir en hemmakväll som är välbehövd för mig idag.
puss


josefina

vem är jag?

vem har jag blivit? Jag sitter hellre på mitt rum instängd än att vara med min familj. Sitter jag inte på mitt rum , så är jag ute, hos kompisar. De ända jag gör hemma är att käka, och då säger jag knappt något. Jag pratar inte ens med min familj, och jag har alltid varit den men bästa kontakten med speciellt min mamma. men nu vet jag inte vem jag är längre. Jag pratade nyss i telefonen men min mamma och hon grät, jag fick min mamma att börja gråta. Och jag vet varför men inte varför jag har blivit som jag har blivit. Min mamma har gjort allt och jag inte ett piss. och det känns så det värker. Tillexempel så har jag inte tagit hem kompisar på över en månad ! och då  träffar jag madde och jenny dagligen, dock är vi hos dom men ändå! Jag kan inte skylla på att de är för att jag har flyttat hem till mamma för de var allt förlängesen, men sen min syster flyttade till min mamma så har jag tänkt så här; har ni henne behöver ni inte mig. Och jag vet, de är sjukt att tänka så men jag gör det. Jag har alltid varit den som har varit social med min familj men nu känner jag inte igen mig själv. De jobbigaste av allt är att jag vet inte varför. Om tex en kväll så känner jag ba blää för att kolla tv med min familj, jag sitter hellre själv i mitt rum. Min lillebror avgudade mig förut och nu känns det som han knappt vet vem jag är.
Varför har jag blivit såhär? Jag vill ha så bra kontakt som jag hade förut..tro mig, Som jag känner nu när jag tänker hur jag har varit så känner jag mig, elak, sur, olycklig och värdelös.

Jag vill inte vara den personen jag har blivit, jag vill inte vara såhär.
Jag ber fån djupet av mitt hjärta om förlåtelse, från speciellt min familj . Ta inget personligt, jag vet de är inte lätt jag tar allt själv personligt, men de är ingen som ska göra det. förlåt jag älskar er..

josefin

helg

hej dålig uppdatering. de brukar bli så för mig på helger sorry. Men man har ju liksom inte tid (?) I fredags åkte jag hem till jenny med madde, senare kom några till. Jag orkar inte berätta långt om någonting. Sen i lördags åkte min familj så jag var ensam hemma hela tiden, och då kom min kära vän madeleine och i satt ute i den häliga solen och pratade hela dagen, beställde hem sallad och så mysigt. På kvällen kom jenny hit, vi åkte till henne..slagga där orkar inte berätta. Satt och pratade med sandra hela natten typ hon var väldigt ledsen. Jenny sov dock typ hela tiden då.
Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kom hem nyss är ensam hemma. Ikväll ska jag antingen hem till jenny och träffa några eller så måste jag dra med till kusinerna och käka båda alternativen tycker jag om så vi får se. Lägger ut bilder på mina kläder sen i fredags och mina mjukisbyxor som jag har gjort själv, vad tycks ? haha jag älskar dom. Jag glömde i fredags så kom engla och tindra också och jag och amanda var barnvakt en stund och vi gick till skäppet, de kommer bilder om de. tänkte bara säga att ´DE ÄR PÅSKLOV , wihuu


i fredags mjukisbyxorna

tindra och amanda engla och amanda 

josefina

vår

Hej vår, jag tänkte berätta vad som hänt i min lilla värld, Igårkväll åkte jag och solade med bästasara, och när vi va framme så låste sara cykeln men hade inga nycklar. Så det blev en promenad för oss hem, mysigt! Väl hemma var det greys anatomy och plugg. När vi snackar greys anatomy, så vill jag verkligen inte att kathrine ska sluta. Och appropå plugg så hade jag so-prov och de var mcketsvårt, men jag tror att jag svarade på alla frågor.Vi får se hur det går. Idrottslektionen idag som jag, anton och rebecca höll i gick bra. Bara tråkiga lektioner idag, och ännu mer kritik om att vi är så dåliga blabla. Jag hatar att lärarna verkligen trycker ner oss med att vi är dåliga och sämre resultat än som andra "normala" ungdomarna. Vi tar inte skolan seriöst blabla. Men det gör vi! eller iallafall jag! och de är så fel av dom att stå och trycka ner oss, för jag tar åt mig väldigt mycket. och jag mår ju dåligt av att få höra sånt. åh jag bir så sur och ledsen, men jag vet inte de jag tröstar mig med nu är att det är vår känns det verkligen som. och idag blev det många vår bilder, lägger nog ut några av dom. Promenad blir det nog ikväll men madeleine tror jag. Juste jag har sett att mina byxor som ska vara trasiga från gina som jag köpte för flera veckor sen, att dem är väldigt populära nu, de var ett bra köp av mig.
vi ses, puss







josefina

friends


Igår satt jag och skrev om mobbning, jättelångt. Allt raderades och jag orkar inte skriva om. Ni får ett video klipp, som jag tyckte var väldigt berörande. Jag vet inte vad jag ska skriva nu, ta åt er av klippet. Jag ska ändra mig och hur jag uppför mig.  sen vad ni gör är upp till er,





josefina

vårbild första i tredje nollnio

madde och jag

första april

åh jag älskar första april. Vårkänskan och så var de den där lilla detaljen att man får driva med folk haha !
april driv;
1. jag skickar sms till några;
Farah ska sluta, det är bestämt nu
Jonas var den som gick på den först.

2. Jag skickar sms till mamma;
lärarna kommer ringa hem till dig, jag kan inte säga vad det är. Men var förbered förlåt
 HAHA. hon går självklart på den.

3. Jag skickar sms till malin och sara som går på;
De är bestämt att jag ska flytta nu till söderhamn. Vi flyttar den 23 augusti (ledsengubbe)
haha båda blir livrädda, ochsara kommer till och med till mig och kramar mig, sötnos (a)

4. sista och bästa. Vi går in på farah's lektion halv 10.
Vi: Vi ska till joar klockan 10 så vi måste åka kvart i, alltså om en kvart.
farah: va? vad ska ni göra där?
vi: vi ska typ på föreställning,
farah: när fick ni reda på det? vem sa de? ( samtidigt så kollar hon ilsket/fundersamt och förvirrad i sin kalender)
vi: imorse av johnn..eller Anna.
farah: men va? då måste jag prata med henne, det står inte i min kalender!
(hon går och pratar med anna och kommer tillbaka)
farah: vem sa ni hade sagt? inte anna iallafall
ingen svarar
farah: madde vem var det som hade sagt? (med ilsken röst)
madde: okej de var ett aprilskämt!
de blir knäpptyst.
alex: APRIL APRIL
alla börjar as garva, farah också som erkände att de var ett riktigt bra skämt!

haha, gå och driv med människor i de härliga vädret!

josefina

RSS 2.0