blogg paus

Som ni säkert redan har märkt så har jag fått nog av bloggen ett tag, de känns som jag inte har något att skriva om.
Men snart kommer jag tillbaka in i de, vem vet kanske efter den här gången , jag menar de känns redan bättre att skriva, hihi. men upp med mungiporna gott folk, i still love u..

sakna mig inte för mycket !  och ni får en glad sommarbild sen sommaren 08




pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss

josefina

sju sanningar...

Här är reglerna
1. berätta 7 sanningar om dig själv
2. utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg




1. Jag har varit med i 6 eller 7 teliareklamer, 1 reklam för tammerfors, 1 reklam för badhuset och en för barnsjukhuset.
2. Jag har glasögon halvtid
3. Jag är rädd för alldelens för många saker i livet
4. Jag vill oftast synas och höras                                                                                
5. Jag har opererat mig 4 gånger
6. Jag har i mitt liv fått 3 samtal när någon har berättat att någon nära mig har dött, så ibland när de ringer får jag för mig att de är något hemskt och svarar inte.
7. Fortfarande så gråter jag ungefär 5 gånger i veckan, och då har de blivit mycket bättre än förut.


Jag utmanar dom som vågar

onsdag

Idag så har de hänt väldigt mycket på praoen , ständig stress. Och jag stod precis och pratade om att jag väntar på att jag ska tappa något, och vad gör jag ? jo jag tappar en kaffekopp ( som tur var utan något i) men jag räddar den med min fot så den landar på foten och går inte sönder (y) superkvinnan!
Så idag fick jag göra väldigt mycket sallad , och städa/diska -.- '
Nu orkar jag inte skriva mer och ni orkar inte läsa mer, så ciaaaooo apsläktingar !

tisdag

Äntligen går det att komma in på blogg så jag tänkte kortfatta min dag. Prao, lunch med mami , prao sluta halv 4 , mötte upp jenny , gick till madde och väntade tills 4 då hon slutade. Då gick vi och gymmade fast ingen av oss hade lust, och jag glömde skor så de fick bli styrka för mig, hem kvart i 6, hemma kvart över (?) , äta, hem till pappa, duscha, hem 9. Och nu sitter jag här kvart i 10 hur trött som helst och funderar starkt på att gå och lägga mig faktiskt !
Bilder får ni sen praoen, på mitt söta rosa förkläde. (och ja jag måste ta bilder för bilduppgiften , så varför inte visa er (?) :)
fast kanten där uppe är nervikt

Kom och hälsa på mig,
puss


josefina

prao

Idag var de första prao dagen. Och de första jag gör när jag kommer dit är att skämma ut mig. Jag knackade på dörren för den var låst. inge öppnar, jag knackar igen...och igen...och IGEN ! vafan efter 10 minuter så står jag fortfarande kvar och väntar. Sen gjorde någon nån rörelse att jag skulle gå runt och mycket riktigt så var de en dörr där som jag gick in igenom. Där var de en tjej vid 17 -årsåldern och en äldre kvinna. Jag fick gå in på någon hur liten och läskig (som jag senare upptäckte att de var en toalett ) och byta om till en svart piké tröja med ett rosa förkläde.
Mina sysslor var diska, städa, koka kaffe, duka undan och fram osv. Jag kan inte se mig själv hålla på med de här i 2 veckor till men aa. Nu är jag helt slut efter en dag med arbetstiderna 10-16 haha.
Ha de bra ap-släktingar.




josefina

bilder

nu får ni iallafall njuta av lite bilder, en sammansatt från valborg som jag snodde av madde och sen igår då jag, ida och madde hade lite mys i vattenparken. enjoy



ida, jag , madde  ida

madde och jag  jag och ida



imorgon är de prao som gäller och jag ska spendera 2 veckor på mat&småprat, önska mig lycka till....




josefina

...

Jag ska ändra mig, och mitt sätt att skriva på bloggen. hallå är de någon som vill läsa om mitt, hur tråkiga liv som helst. Eller jag tar fram de hur tråkigt som helst, och de känns som på senaste tid har de bara handlat om skola. nu är de slut med det ! jag ska inte gå in på detaljer, och så längtar jag tills jag har råd att köpa mobilen. Så jag verkligen kan ha bra bilder, för min mobil dör när som helst. Nej nu sitter jag och väntar tills ikväll, då jag kan förbereda mig att dö....
Ha en bra dag, för de har däremot  inte jag ..

hejdå







josefina

fredag

igår var det valborg , och feeest hos sara med folk. Mycket kul innan de blev lite konstigheter. Sen var de hem och madde sov hos mig, om ni nu kan kalla de sova..sov 4 timmar, eftersom en viss wilhelm westergren spama mig med sms på morgonen, haha puss. Men sammanfattning av valborg så var det bra, tack för de. Och ett speciellt tack till ida och bella underbarare människor kan man inte hitta. Bilder finns de knappt, och iallafall inte tillämpliga.
Juste på dagen så var jag i västerås med jenny och shoppade. hittade 3 tröjor, bilder kan ni få någongång efterhelgen skulle jag tro. Ikväll ska jag hem till michaela med familjen och käka tacos. Och ta de lugnt för jag är hur trött som helst.

grattiis till jonas som kan göra allt och annat lagligt nu, :D
puss




josefina

RSS 2.0