allt och inget

sitter här och käkar banan, försöker komma på hur jag ska lägga upp min träningsdagbok. Jag har nästan bestämt mig att ta det den här veckan, trots halsont och lathet.Så ikväll blir det nog att springa på maskinen en halvtimme. När vi ändå är inne på skolan så mitt so prov som jag ska ha om politik, de är verkligen hur svårt som helst ! Jag kommer inte klara det. alla olika svåra ord, de är otroligt. Trött är jag också, kan ju beropå att en viss theo väcker mig ungefär 7 gånger varenda natt ! Min kommentar idag i skolan också, jag låg på alex och på bänken bokstavligen på lektionen och ba; jag ligger inge skönt ! :(  HAHA de var inte kul egentligen, men det blev kul.
Usch, allt går runt i mitt huvud så jag vet inte vad jag ska skriva av allt. Vi var iallafall på brandstationen idag, mannen var as skön. Alex skulle gå tidigare därifrån och så när han skulle gå så frågar brandmannen:
- Hittar du ut nu?
Alex svarar:
 - Alex,
och så går han bara och alla skrattar ihjäl sig. Alex trodde att brandmannen frågade vad han hette. haha.
Och så ida också. Brandmannen hette Markus och vi har en Marcus i våran klass, så skrek ida med irriterande röst på Marcus i våran klass:
- Maarcuuus
Brandmannen:
- Ja?
hahahaha, de var kul om ni var där!
Idrottslektionen är färdigplanerad och inlämnad, känns skönt ! Tack vare att Rebecca och Anton var så duktiga och kom på, jag och Rebecca skrev rent och planerade bättre idag, så lämnade jag in. En sak avklarad, Nu återstår det bara hundra till!
Jag undrar hur sandra har det hos mormor och morfar också, har inte hört av henne på några dagar nu. Hon åkte i fredags. Ska nog prova smsa henne och kolla hur det är. Appropå allt och inget, jag fick ett ganska roligt sms av jenny nu, där de stod; Har precis sett 2 brudar hångla (ledsengubbe) värsta jag sett
haha sötnos. Nej nu ska jag ge mig och fundera vad jag ska göra för bra idag, kanske skura toaletterna (?) Idag får ni en glad, gammal bild
nej brudar, gå och hångla så ses vi!



josefina


grattis emma

Måndag och utvecklingsamtal.  Jag och mamma drog till utvecklingssamtalet med mattias -.-, de gick bra iallafall, jag är nog en medelmåtta. Efter utvecklingssamtalet så åkte jag och mamma och handlade, hämtade lillebror. Nu sitter jag här hemma och skriver lite, ska till kusin emma som fyller 19 , men de är inte förns klockan 6 ungefär. När jag kom hem efterskolan idag så gick jag en skogspromenad med smilla i 40 minuter :)
Vi ska ha en träningsdagbok, och man får välja vilken vecka, den här veckan eller vecka 16. jag undrar om jag ska ta den här veckan..hm skulle passa bra eftersom jag gick ju faktiskt 40 min i skogen. Sen på torsdag så ska jag, anton och rebecca hålla i idrottslektionen, vi har inte kommit på vad vi ska göra än och de är KRIS. snälla hjälp mig med förslag på vad vi kan göra ! (?)

GRATTIS EMMA !!


josefina

min helg

Jag uppdaterade inte igår, hade inte tillgång till datan. I fredags iallafall så åkte jag hem till jenny, vi käkade och dansade sen var alla så trötta så vi orkade typ inte göra något. Eftersom jenny och madde hade planerat att vara uppe hela natten så åkte jag hem och sov. I lördags när jag vaknade åkte jag hem till pappa, vi åkte dirr och köpte godis, skor till mig ( på bilden). När vi kom hem åt vi osv sen gick vi över till grannen och fikade eftersom Linn fyllde år, grattis till dig :) Susanne, Janne, Agnes och Emilia kom förbi en stund. Farmor och Gösta också men dom stannade längre. Mot kvällen så tittade vi på Robinson, as bra! skulle vilja vara med men nej jag skulle inte klara av det. Sen hoppas jag att alla släckte alla lampor i en timme !(?) ungefär vid elva gick jag hem till mamma för att sova,
Idag är det söndag, och är det bara jag som har lite vårkänsla? Gjorde en rejäl frukost, bra start på dagen! Gick ut med hunden och nu uppdaterar jag min blogg. Lägger ut bild från i fredags och på mina nya behövda skor. Köpt från skokanonen i enköping, hör och höpna för 150 spänn ! dock så är dom nog inte så tåliga med de duger. Nu blir det lite plugga, och ikväll blir det långpromenad med madeleine. Min syster och typ hela familjen förutom jag och caroline, är på handolls sak, far far away. oh yeah sköönt. fast de hade tydligen inte gått bra för dom, synd.
ha en bra söndag

jag, jenny och madde

mina skor

josefina


trött

Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. men klockan 4 om 10 min ska jag åka till pappa och ta emot mina lillesyrror och planerna därefter är att jag drar tilll jenny, ska egentligen sova där men jag vet inte hur jag ska göra, känner mig inte så bra..
blir ett väldigt kort inlägg men jag har inte tid, ha en bra fredagskväll kossor :)

josefina

Tandläkaren

Tandläkaren var jag hos idag, gick mycket bra. Jag fick skrapa tandsten, "lära mig använda tandtråd", ta bilder på tänderna och svara på hälsogrejs. Inte ett enda hål ( jag har aldrg haft något fel med tänderna), så jag kommer tillbaka om 1 ½ år igen. Idag var de redovisning i so för min del, och jag hade glömt alla pappren hemma. så på en kvart lyckades jag  leta över typ hela skolan efter min ena sko ( de är ngn jävel som har något stort emot mig) , cykla hem (några skolbarn gick före as sakta så de tog på tiden också) , när jag är hemma får jag leta över hela huset efter min bok, sen till skolan. OCH ALLT PÅ EN KVART ! jag var ju dålig. Redovisningen gick ganska bra. Fick tillbaka matteprovet och G för de. Sen hände de inte mycket idag. Nu ska jag jobba lite matte och läsa igenom so boken (typ 100 sidor och jag skämtar inte), madde tvingade mig att springa med henne idag, men jag måste verkligen sova. Ska verkligen försöka lägga mig klockan 8.
Ska försöka ändra min header också, bilden är gräslig..men jag hittar ingenbild!
en bild får ni sen idag på no;n
sov gott teddybjörnar, för de ska jag

jag, linn, ida och malin 
josefina

våffeldagen

Är de bara jag som känner att allt kommer nu (?) alltså alla prov, Idag så ade vi matteprov kändes faktiskt okej. Sen skulle vi haft redovisning i so, om partier och jag har miljöpartiet. De är kul ändå, men marcus åkte hem och jag som var SÅ taggad..och jag skulle egentligen haft mjukiskläder men hade inte de tack vare att vi skulle ha redovisning och eftersom redovisningen är imorgon så kan jag inte ha mjukis då heller (y) i will survive. Alla veckor härdanefter är full smockade med prov och lov och prao. Imorgon är de också tandläkar tid, jag har lurat syrran att åka med mig dit klockan 08.10 på morgonen, wihu! De känns som att alla får tandställning nu, ch frågan är kommer jag att gå med i trenden (?) jag hoppas inte..
Idag blir de åka hem till pappa och käka våfflor :)
puss


josefina

240309

blir ett kort inlägg nu, sitter i min säng med världens magont och matteboken uppe. Idag har jag gjort mycket i skolan, gjort klart allt tills imorgon då de är prov i matte och redovisning i so. Efter skolan så var de ner på stan en stund och leta ytligare prao plats åt fröken perfekt. De  blir nog wikmans för hennes del och min del blir det kryddgården.  Idag har jag varit satans trött, fick också en kommentar idag, jag, alex och madde låg typ alla på bordet på samma sätt på lektionen hihi. Ikväll ska jag sova 8 ! för att jag är så trött och måste vara pigg imorgon, desprete missar jag dock men får kolla de i repris sen. Nu blir de matteboken igen, skulle aldrig orka och jag vet inte ens vad jag ska göra (y) Mamma är och hämtar thai maten nu så de ska jag äta sen SOOOVA , godnatt



josefina

beep -test och total städning

måndagar , måndagar och måndagar ! egentligen så tycker jag att måndagar är bra dagar. Kanske för att jag slutar 20 över 1 (?) De är så skönt när man slutar tidigt och speciellt på måndagar, när man är så trött. Man hinner med att göra så mycket. Idag kom jag hem och total städade mitt rum, de var kläder på hela golvet, hela min hylla vad FULL med saker och nu är allt borta. Jag har också dammat hela mitt rum och damsugit ! Mamma har inte gjort de på ett tag i mitt rum, hon gör överallt förutom mitt rum,(y) tack för de mamma. Duschat och städat ur diskmaskinen, vattnat blommorna i mitt rum bara dock men ändå, gåt ut med hunden och varit ute en stund med lillfisen, så skönt att ha allt klart och rent&fint!
2 ½ timme har jag hållt på nonstop, så nu äntligen så sitter jag i min säng och tar de skönt, funderar på att laga middagen sen också..hm få se om jag orkar det. Jag tänkte också, gud vilket jävla väder..åh jag som verkligen trodde att de var slut med snön och äckligavintern men nejnej. Jag vill också ha ett par skor som jag måste bara ha! men nej så är de slut i min storlek , de kommer komma in men orkar jag vänta (?) jag måste ju ha nu, de är kris!
Hade beep-test och de är nog de jobbigaste, jag trodde jag skulle dö. Och ibörjan skulle jag inte ens vara med, jag nästan totalvägrade! men jag pushade mig och gjorde det ! nu är jag glad av att jag gjorde det och de blev bättre än jag hade trott men inte bra nog.

Ikväll blir det långpromenad men fröken nordström.  vi ses, puss
madde, jag och sandra

josefina

slappdag

Idag så har de för mindel varit en slappar dag..så skönt ! Kom till mamma nu och ska springa en halvtimme, sen dusch, sen matte och spanska. Blir ett kort inlägg nu för jag orkar inte och har inte mycket att skriva om.
Men här kommer lite bilder på kläderna, dock bara tröjan, halsbandet och väskan.
Imorgon är de skola också,



josefina

tjejkväll, västerås shopping och släktträff

igår så hade vi "återträff" jag, emilia, elvira och madde. Vi gick ut och åt på vita elefanten och sen gick vi och köpte godis på coop..sedan gick vi hem till emilia. Hennes hus var underbart fint, jag vill också ha de så! och skam att de var första gången jag såg de igår också men jag har tyvärr inte tagit några bilder tråkig som jag är. Men tack för en mysig kväll som uppskattas !
Idag vaknade jag kvart i 9 av att jag fick ett sms, tydligen så hade jag fått 5 som jag inte hade vaknat av oops. Det var jenny som sms bombade mig, och hon frågade om jag ville med till västerås och jag nappar. Så nu kom jag ungefär nyss hem, jag köpte; jeans (trasiga) på gina tricot , liten väska på new yorker, en tröja på gina tricot, ett halsband på indiska, skärp på h&m (bild på de kanske kommer imorgon). När jag kom hem så var pillan, oskar , pappa och amanda som städade för fulla muggar (synd att jag inte kom efter dom hade städat). Snart kommer hela släkten på middag, så de är så jag kommer spendera min kväll idag.

josefina


helg och magsjuk ?

åh de är helg nu! fy vad skönt. man kan ju nästan säga att vi kommer ha 2 fredagar den här veckan.
Idag har de inte hänt så mycket, mycket plugg osv. Imorgon ska jag nog ner till staden och kolla med någon veterinär om jag kan få praoa där i 2 veckor, jag ska ha prao v. 19 och 20 ! Jag är så glad att vi ska ha prao, och jag hoppas verkligen att jag får någon plats hos någon veterinär..Sen kanske jag passar på att sola lite, jag är likblek !
Nu är jag helt slut, jätte trött. Och de är fan som helg nu och jag vet inte vad jag ska göra ikväll, orkar typ inte. Så de blir nog någon form av myskväll för mig. Min lillebror blev magsjuk inatt också och jag är livrädd att jag ska bli smittad ( stor risk att jag är det). Det är extra jobbigt för mig också eftersom att jag inte kan kräkas.Hemskt att bli magsjuk på helgen också, då kan man lika gärna ta de på en skolvecka -.-'  Invigde min skinnjacka som jag inte använt på as länge. Men nu blir de nöta greys och kanske ta en liten tupplur, theo ligger också här och grisar hih, ha de bra och bli inte magsjuka !




josefina

alphabeat -fascination


sommarkänsla

åh gud vilket härligt väder, man blir så glad i hela kroppen! Finns inte så mycket om att skriva idag, fick tillbaka mitt musikprov , 42/42 wihuu alla rätt ! dagen har hör och häpna spenderas mycket utomhus, härligt. Fick också mina polkagrisar av ida idag, banansmak och hallonsalt smak , underbart ! båda är ungefär slut redan hihi.
lite bilder får ni idag också, jag ska verkligen försöka ta bilder varje dag eftersom jag själv vet att de är mycket roligare att titta. Hoppas vädret håller i sig , och jag höll nästan på att glömma, de är greys anatomy idag, nu blev jag glad.  ha de !

dagens kläder, 
malin, ida, sandra, madde och jag.



josefina 

bästavän

Hej , jag sitter här i sängen och får sånna där 'flashbacks'. Jag har känt Madeleine i snart 9 år! helt sjukt. Sen vi började i förskolan så har vi varit bästavänner, vi har haft våra upp och ner tider hela tiden, men inget verkligen inget eller någon har lyckats hindrat oss att vara oss. Så många lärare, personer har försökt att sära oss, så du förstår inte. Och jag förstår inte att vi har klarat av att hålla ihop för om man tänker tillbaka så värkar de omöjligt.  I allt jag har gått igenom i livet , lyckliga och sjukt jobbiga tider så har hon alltid varit där , eller jag har alltid känt att jag har haft henne vid min sida.

Alla förtjänar att ha en bästavän men de är väldigt sällan de händer att man verkligen har den hela tiden. Jag känner ingen annan som har en sån bästavän som den har haft så länge som jag och madde. När jag också tänker på dom som inte har några vänner så känns de hemskt. Jag skulle aldrig ha klarat mig i livet utan Madeleine!  Dom som inte har några vänner borde verkligen få lite av Madde. Det finns ingen som kan ta hennes plats, hon är inte bara min bästavän, syster, familj. Hon är en del av mig.
sen vill jag också säga att jag har så många andra sjukt underbara vänner som har ställt upp för mig sjukt mycket när jag har haft det svårt, (speciellt när jag var deperimerad här för ett tag sen).
Malin, Sandra, Sara, Ida, Jenny , jag kommer aldrig kunna tacka er tillräckligt för allt ni har gjort, tack för att ni finns och jag menar de verkligen.

jag älskar er ,

jag och malin <3 jag och ida <3jag och jenny
jag och sara <3jag och madeleine <3  jag och sandra <3


josefina

världens bästa låt


nära döden upplevelse !

jag måste berätta vad som hände idag.
Vi hade bad på idrotten och temat var; LIVRÄDDNING baram baba...
Madde skulle alltså rädda mig när jag skulle lotsas drunkna, tekniken var att hålla upp mitt huvud ovanför vattenytan med båda hennes händer. Hon skulle simma med bara fötterna! När hon väl kommer ut till mig och ska rädda mig så klarar hon inte av på nått sätt att lyfta upp mig så mitt huvud är under vattnet hela tiden typ, och jag får panik. Försöker plaska upp mig ur vattnet och samtidigt stänker på henne så hon få värsta kalsup'en. Och jag är fortfarande under vattenytan och tror att jag kommer dö eftersom jag inte får luft. När jag väl är under all panik så tänker jag; när fan ska hon släppa mitt huvud och sluta försöka "rädda" mig !?  Efter ett tag så ger hon upp att rädda mig så hon släpper tillslut mina kinder ! tack gode gud jag kan äntligen andas ! haha, medans jag har suttit och skrivit allt de här så har jag garvat.
Men usch, tänk så hemskt om de var på riktigt, vilken mardröm,

Josefina


älska bilden , man blir så glad!

du är falsk

förra veckan så fick jag höra rakt i mitt ansikte att jag var så jävla falsk. jag har nog aldrig varit med om att ord har gjort så ont. Att få höra något sånt där sänker ju självförtroendet totalt. Den jag fick höra de av var också en av mina närmaste vänner och en vän som betyder för mig.  De får mig att tänka, är jag falsk? är de så folk tycker om mig ?
Jag har nog i hela mitt liv blivit tillsagd att jag kanske är en aning för ärlig. För enligt mig är jag en ärlig person, sen finns de ju gånger när man inte tycker om en person men när den personen kommer så sätter man på de där fejkleendet för att liksom. Visst de är hur fejk som helst , men vem gör de inte eller har gjort (?) just för att slippa bråket och surigheterna så sätter man på ett leende och ett hej. sen är de över!
Men hur reagerar man när någon säger så mot en, jag blev helt knäpptyst och började gråta. jag kan inte släppa de, hur kan jag förlåta (?). Hon har bett om ursäkt och sagt att hon inte menade de. men om man säger en sådan sak så måste hon ha menat en störstadel av de. Hur är man själv som vän om man säger så till sin vän ? Enligt mig är man inte en äkta vän när man säger något sånt.
 Jag har verkligen lärt mig att tänka mig för innan jag öppnar min mun, för man slipper så mycket tråkigheter.
jag säger som jag alltid sagt; jag kan förlåta men aldrig glömma.


Josefin

ny bloggare

hej , efter att ha sett alla bloggar och kollat blondinbellas blogg dagligen så blir man ju allt sugen att skapa en egen. Det verkar ju skitkul! Jag har tänkt på att skapa en blogg länge , men har man haft orken ?  iallafall så har jag sparkat mig i arslet och ska nu börja blogga. Nu ska jag också verkligen försöka skriva varenda dag !

Eftersom att jag ändå håller på så kan jag ju redan berätta vad jag gjort i helgen.
i fredags så träffade jag madde och jenny, vi åkte pulka med erik och johan. skit kul , jag älskar att åka pulka.
när vi åkte pulka hände en liten accident, Erik kastade en stor snöboll rakt i mitt face, eftersom jag inte var beredd så tittade jag och jag fick hela snöbollen i mina ögon! i ungefär en halvtimme så kunde jag inte titta och jag fick bokstavligen ta ut snö ur mina ögon, jag lovar de var -0 grader  i ögonen. men sen så gick vi hem till madeleine och tittade på film. efter att ha kommit hem 23 minuter försent så somnade jag tillslut.
i lördags  så åkte jag hem till ida med en stor påse cheez balls, madde & jenny. Där sjöng, skrek, skratta och myste vi till melodifestivalen.
Idag så började jag dagen med en god smootie som jag själv gjorde med vaniljyoghurt, banan och kelloges red berries. de åt jag medans de var hur härligt som helst ute med sol ! så ungefär hela dagen har jag suttit ute med värsta sommarkänslan, underbart! nu till kvällen ska jag iväg och träna core.

josefin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0